about

Hvem er NJKI?

Nordjysk Kodeindustri blev grundlagt i 2008, i fællesskab med en tidligere arbejdsgiver. I dag drives NJKI af Morten Lassen, som tilser både udvikling og support.

Ud over vores standardprodukter, yder vi også assistance med opgradering af eksisterede specialsoftware, og nyudvikling af skræddersyet software til mange slags virksomheder.

Virksomheden Nordjysk Kodeindustri drives af programmør og software-integrator Morten Lassen, der allerede i 1997 begyndte at udvikle software professionelt. Efter flere års privat ansættelse, hvor Morten arbejdede med forskellige softwareprodukter indså han, at mange virksomheder betalte alt for meget for løsninger, der ikke dækkede deres behov præcist.

Derfor etablerede han i 2008 Nordjysk Kodeindustri, hvis formål er at udvikle software, der udvikler virksomheder.

Første produkt på markedet fra Nordjysk Kodeindustri var ressourcestyringsprogrammet Q5, der gør det muligt at styre medarbejdere og kompetencer effektivt i forhold til flere samtidige projekter – og dermed sparer både tid og energi for kunden. Man kan næsten sige, at du får et 5. kvartal til rådighed – heraf navnet “Q5″.
Senere er online vagtplanlægningssystemet Godvagt.dk kommet til, og senere igen også Q5 sag. I dag har Nordjysk Kodeindustri fokus på at udvikle og vedligeholde softwareløsninger til såvel nye som eksisterende kunder og samarbejdspartnere.
Nordjysk Kodeindustri udvikler software på følgende platforme: Delphi, Microsoft SQL, SQLite og vores egen platform: Q/AL.

 

pdficon Artikel i Aalborg Stiftstidende om Morten Lassen