BMS Heavy Cranes

BMS A/S er et internationalt, familieejet kranfirma med rødder og hovedkontor i Nørresundby Danmark.

De løser løfteopgaver i hele Europa men med særlig fokus på Nordeuropa og ikke mindst Skandinavien, hvor BMS i årtier har været markedsførende indenfor udlejning af mobilkraner og tilhørende specialuddannet betjeningsmandskab. Altid med maksimal vægt på sikkerhed, effektivitet og pålidelighed.

BMS udlejer mobilkraner, lastbilkraner og lastbillifte af enhver størrelse og til enhver opgave fra deres net af afdelinger rundt om i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Polen, hvorfra de desuden løser opgaver i det øvrige Europa. De udlejer endvidere specialudstyr – bl.a. stålplader til etablering af nødvendige køreveje samt udstyr til maskinflytning og baksning.BMS kran

BMS tilstræber altid at råde over det nyeste og mest effektive materiel, og deres organisation er sammensat af dygtige medarbejdere med forskellige kompetencer: Ingeniører, a-cad tegnere, kranførere, supervisorer og projektmedarbejdere indenfor bl.a. logistikstyring, planlægning og projektstyring.

Hos BMS har sikkerhed og arbejdsmiljø første-prioritet. Deres ingeniør- og kvalitetsafdeling sikrer korrekt og veldokumenteret arbejde, hvilket sætter standarden for markedet – også sikkerhedsmæssigt. BMS er ikke bare størst og bedst i Danmark men også blandt de førende på dette felt i Europa. Og deres stab arbejder daglig hårdt og seriøst for at bevare denne status i forventning om deres kunders tilfredshed.

BMS har valgt Q5 som deres nye ressourcestyringsværktøj, til at styre projekterne og mandskabet omkring de store kraner.

 

q5_mini Læs mere om Q5 Projekt