MarineShaft Gruppen

Vi ønskede et system, som kunne løse flere opgaver på en og samme gang.

”Med Q5 fandt vi endelig et program, der kunne integreres med vores C5 økonomisystem, og hvor vi samtidig kunne skrotte flere andre uafhængige systemer som accessdatabaser, excellister, whiteboard tavler o.lign.”

I forbindelse med vores ISO 9001 certificering har Q5 lettet arbejdsprocedurer med hensyn til dokumentation og overblik. Dataindlæsninger gjorde opstarten let og der har været en god dialog med NJKI omkring tilretninger og support.

Kort sagt søgte og fik vi med Q5 en løsning, som opfylder vores krav om bl.a. :

  • Brugervenlighed
  • Ressourcesparende
  • Hurtigt overblik
  • Flere brugere kan arbejde i systemet samtidigt
  • Integration til økonomisystem
  • Automatik omkring varslinger om udløb af certifikater, pas mv.

I MarineShaft gruppen er det gået stærkt siden begyndelsen i 2004, og igennem årene er der blevet indkøbt administrative systemer/programmer løbende, som har været gode og løst og lettet styringen, men på et tidspunkt opstod ønsket om ét system, som kunne løse, samle og erstatte de systemer, som ikke tidligere ”talte sammen”. Alt det har vi nu fået med Q5.”

 Lars Weber
Lars Weber – Direktør for MarineService A/S

MarineShaft Gruppen er specialiseret i klassegodkendt koldretning af propelleraksler og rorstammer. Vi råder over en veluddannet stab af skibsmontører, maskinarbejdere, propellerspecialister, offshore certificerede og certifikatsvejsere, som løser opgaver for industrien, maritimt og offshore world wide.

q5_mini Læs mere om Q5 Projekt