Samarbejdspartnere

Nordjysk Kodeindustri arbejder primært med udvikling af software. Det er overvejende i Q5 pakken, men kan også være specialfremstillede Win32 applikationer til at løse specifikke opgaver.

Når det kommer til andet relateret arbejde som udvikling i NAV, arbejde med spild og processer og tekniske udfordringer i forhold til servere og telefoni, benytter vi os af blandt andet disse dygtige virksomheder:

 

Nygreen ITNygreen IT
Nygreen IT ApS har mere end 15 år i IT branchen og partner med leverandører som HP, Microsoft, Adobe, Rushfiles og Flexfone kan vi levere og supportere totalløsninger til alle typer og størrelser af virksomheder.

 

www.NygreenIT.dk

 

 

4improvement
4Improvement støtter kunderne i at gøre det bedste for at arbejde med kontinuerlig forbedring og blive branchens ledere ved at reducere tab og gøre betydelige forbedringer.

 

www.4improvement.one

 

 

samkonSamkon
Samkon tilbyder IT løsninger, der udvikler og skaber værdi for din virksomhed. Med afsæt i din virksomhed og jeres arbejdsprocessor, udvikler og implementerer vi målrettede, brugervenlige og enkle IT løsninger, baseret på økonomi- og ledelsesprogrammet Microsoft Dynamics NAV (Navision).

www.samkon.dk